Als advocaat wilt u doen waar u goed in bent.


De rest moet het gewoon doen.

ICT voor de legal professional

All4LEGAL is een nauwe samenwerking van BaseNet advocatensoftware, 2ML it solutions & MaDox Groep. Ons uitgangspunt: Een naadloze en veilige ICT totaaloplossing voor het moderne advocatenkantoor dat op zoek is naar totale ontzorging voor uw kantoorautomatisering. Onze expertise omvat de gebieden IT hosting, Relatie- & Dossierbeheer, Declaraties, Kopieer-, Print- & Scan oplossingen, Urenregistratie, Facturatie, Telefonie & Digitaal dicteren.

Totaaloplossing

Wilt u 1 aanspreekpunt en zorgeloos genieten van een veilig geïntegreerde kantoorautomatisering? Dan is All4LEGAL de juiste partner voor uw kantoor.

Vraag nu een vrijblijvende inventarisatie aan en bekijk welke verbeteringen en/of kosten besparingen u kunt realiseren!

Top Meer informatie

BaseNet

Altijd overal toegang tot uw totale digitale kantooromgeving. Een compleet pakket, per module aan te passen aan uw behoeften.

BaseNet levert een online totaaloplossing, waardoor u niet hoeft te schakelen tussen verschillende programma's. Alle facetten die u nodig hebt voor uw kantoor zijn volledig geïntegreerd, dit werkt tijdbesparend en efficiënt.

Doordat de software volledig online werkt beschikt u altijd en overal over uw gegevens zelfs mobiel (met een app voor uw iPhone, iPad of Android toestel). Door deze cloud-oplossing, hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over veiligheid, back-up, updates, onderhoud, etc. Dat scheelt bovendien enorm in de kosten.

Top Meer informatie

2ML

Veel bedrijven hebben behoefte aan controle en regie over hun ICT systemen en applicaties. 2ML biedt de zekerheid van continuïteit voor iedere IT-omgeving, van groot tot klein.

2ML biedt pragmatische oplossingen die werken. Persoonlijke betrokkenheid en motivatie om dat altijd weer beter voor elkaar te krijgen, is wat ons drijft. 2ML zorgt dat het werkt en dat het blijft werken zodat u als ondernemer zich ongestoord met uw kerntaken bezig kunt houden.

2ML is flexibel en kan snel schakelen. Onze medewerkers zijn Microsoft, Dell en Apple gecertificeerd en hebben een oplossing voor iedere situatie en omgeving. 2ML biedt zekerheid, is altijd bereikbaar en wij stoppen niet voordat uw behoeften vervuld zijn.

Kortom, 2ML biedt continuïteit in IT.

Top Meer informatie

MaDox Groep

Uw praktijk krijgt dagelijks een overvloed aan papieren dossiers te verwerken. Hoe zorgt u als advocaat nu dat al deze informatie op een efficiënte manier verwerkt , veilig opgeslagen wordt en makkelijk terug te vinden is? De MaDox Groep levert innovatieve kopieer-, print- en scanoplossingen die naadloos in uw huidige praktijk integreren.

We zetten document intensieve werkprocessen om tot efficiëntere processen. Door samen met ons een overzichtelijk 3 stappen plan door te lopen, kunnen organisaties hun manier van werken stroomlijnen, efficiënter en winstgevender worden en de kennis binnen hun organisatie effectiever delen.

Kortom; ervoor zorgen dat de juiste informatie op het juiste moment en in de juiste vorm beschikbaar is.

"Uw uitdaging is onze oplossing."

Top Meer informatie

All4LEGAL twitter